ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 12:50:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Som Bo, el Museu de Sant Boi, Som Bici i Orson Rent reben el certificat 'Punt d'informació turística del Baix Llobregat'
El restaurant Som Bo Cuina Sana és una de les 10 empreses del Baix Llobregat que obtenen per primer cop aquest reconeixement

10/14/2019

El restaurant de cuina sana i vegetariana Som Bo, el Museu de Sant Boi, el Punt d'informació de Som Bici i l'empresa de lloguer de caravanes Orson Rent són les 4 iniciatives de Sant Boi que han obtingut la certificació 'Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat'. Els distintius s'han lliurat aquest dijous, dia 10 d'octubre, en un acte públic celebrat al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Som Bo Cuina Sana Sant Boi ha rebut el distintiu per primer cop. Es tracta d'un restaurant de cuina sana vegeteriana i vegana ubicat al Barri Centre que aposta pel menjar de proximitat i de temporada, ecològic i sostenible. És també un negoci implicat en la promoció dels beneficis que una alimentació saludable proporciona per al benestar de les persones.

El Museu de Sant Boi, el Punt d'Informació Sant Boi - Som Bici i Orson Rent ja havien aconseguit aquest distintiu en anteriors ocasions. En total, s'han concedit un total de 61 distincions a tota la comarca.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 el programa PIT (Punts d'Informació Turística), en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Les distincions es concedeixen a establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb turistes i exerceixen una funció informadora adequada, contrastada i fiable.

ha comptat amb la presència de la Sra. Raquel Sánchez, Alcaldessa de Gavà, el Sr. Juan Luis Ruiz, Diputat Delegat de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, i la Sra. Eva Ma. Martínez, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades