ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 12:40:35 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El 15è Fòrum del Comerç de Sant Boi presenta experiències locals d'èxit en l'era de la 'revolució digital'
Zona Barbacoa Weber, Atelier Mireia Balaguer i Ulabox expliquen com han treballat per estar presents a múltiples canals de venda

10/23/2019

Com fer 'la revolució digital' per donar més visibilitat al negoci i atreure nova clientela. Aquest ha estat el tema del Fòrum del comerç de Sant Boi, que aquest dimarts dia 22 d'octubre ha celebrat una nova sessió a Cal Ninyo. Dos comerços locals (Zona Barbacoa Weber i Atelier Mireia Balaguer) i el supermercat 'on line' Ulabox han compartit les seves bones pràctiques amb un centenar de comerciants de la ciutat.

Albert Junqué i Pepi Torres, de Zona Barbacoa Sant Boi (carrer Girona) han explicat que "la pàgina web i les xarxes socials ens han obert possibilitats que desconeixíem per fer-nos veure i atreure clientela. Estar present a diferents canals de venda et dona tranquilitat"

Mireia Balaguer, de l' Atelier Mireia Balaguer (carrer Lluís Pasqual Roca), ha afirmat que "Instagram és el nostre principal reclam per captar gent de tot arreu que vulgui fer-se vestits especials de núvia i de festa. Hem treballat amb 'influencers' com Anabel Hernández."

Segons David Campoy, del primer supermercat en línia d'Espanya, Ulabox , "el millor màrqueting és oferir un bon servei perquè parlin de tu". "Ens hem d'enfocar cap a allò que fem bé i buscar complicitats", ha afegit. "En l'economia col·laborativa, tothom hi guanya."

Tots els testimonis han coincidit a destacar la importància del multicanal (estar presents en tots els canals possibles) per fer-se visibles més enllà de l'entorn físic del negoci. La presència a Internet i a les xarxes socials, han dit, és especialment útil per a les botigues especialitzades.

Amb el títol, 'Com fer-nos visibles al món?', la quinzena sessió del Fòrum del Comerç de Sant Boi' ha estat conduïda per la periodista Xantal Llavina. L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el diputat de l'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, han participat en la presentació de l'acte.

Al final de la sessió, la regidora de Comerç Elisabet Latorre, ha lliurat un diploma als 13 comerços de la ciutat que han obtingut una subvenció del programa municipal Millora.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades