ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 02:16:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Castells Centre d'Art, seleccionat entre 360 projectes per a un programa europeu d'art comunitari
El centre d'art de Sant Boi prepara amb el Transitorisches Museum de Pfyn (Suïssa) una exposició sobre la identitat i el patrimoni europeus.

11/04/2019

Sant Boi i Pfyn (Suïssa) han estat dues de les 12 ciutats seleccionades per participar plegades en el programa europeu "Tandem for Europe" , un projecte d'intercanvi cultural entre organitzacions europees que treballen per la innovació social des de la cultura. Can Castells Centre d'Art ha hagut de competir amb altres 360 iniciatives d'arreu d'Europa.

El Transitorisches Museum de la localitat suïssa i Can Castells Centre d'Art (CCCA) comparteixen un patrimoni comú: el seu passat romà. Amb aquest punt de partida, els dos municipis estan preparant una exposició interactiva per convidar el públic a pensar i reflexionar sobre el passat, present i el futur a l'entorn europeu.

El projecte, anomenat "The Future Memory of Our Things (La memòria futura de les nostres coses)", vol recollir el concepte d'identitat europea a partir d'un passat i un patrimoni comuns, un present amb aspectes compartits i un futur amb algunes incerteses (canvi climàtic, evolució tecnològica, globalització, etc.).

Des de les dues ciutats s'estan recollint les aportacions de diferents col·lectius ciutadans mitjançant dinàmiques de treball i espais de creació, com és el cas del Laboratori d'Art Comunitari de Sant Boi. Així mateix, també estan treballant per a futures col·laboracions amb col·lectius culturals de Portugal i Grècia.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades