ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/15/2020 01:44:54 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Síndics i síndiques signen un manifest conjunt pels drets de la infància
En un acte commemoratiu del 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

11/22/2019

Les síndiques municipals de Sant Boi, Sant Feliu i L’Hospitalet i els síndics de Cornellà, Viladecans i Gavà van organitzar el dimecres dia 20 de novembre l'acte central de la commemoració del 30è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.

L’eix temàtic de l’acte, que va tenir lloc a l'edifici L'Harmonia del Museu de l'Hospitalet, va ser “ El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància ”. S'hi va reflexionar sobre la conciliació, l’èxit educatiu, el lleure i la inclusió d'infants i adolescents.

També es va llegir un manifest signat pels síndics i les síndiques , on manifestaven el compromís amb la defensa i garantia dels drets infantils i amb la protecció i atenció necessàries per al seu desenvolupament i el gaudi d'una vida plena.

En especial, el text destaca el dret al descans, al lloc i l'esbarjo i la participació en la vida cultural i artística i remarca la responsabilitat de la societat perquè el temps de lleure dels infants no esdevingui un temps d'exclusió i vulnerabilitat.

L'acte, que comptava amb la col·laboració de l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet, va comptar amb l'assistència de 125 persones del món de l'educació, el lleure, les institucions i el teixit associatiu de les ciutats esmentades.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades