ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/24/2020 04:03:17 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Dos nous plans d'ocupació fan tasques a Sant Boi per millorar l'espai públic
L'Ajuntament ha contractat 87 persones que estaven a l'atur per millorar la seva ocupabilitat

01/30/2020

87 persones de la ciutat que estaven a l'atur han començat a treballar aquest mes de gener a l'Ajuntament de Sant Boi gràcies a dos nous plans d'ocupació: Treball i Formació i Enfeina't. La principal prioritat de les tasques que duen a terme és la millora de l'espai públic als barris de la ciutat.

El programa Treball i Formació ha proporcionat a 73 persones aturades i amb dificultats per accedir al mercat de treball un contracte laboral de 6 o 12 mesos, segons els casos. Durant aquest temps, combinaran la formació per a la millora de l'ocupabilitat amb el treball en tasques d'interès públic a l'Ajuntament.

Entre aquestes tasques hi ha la reparació de bancs i de mobiliari de les àrees de jocs infantils, la instal·lació de la xarxa gratuïta de wi-fi als casals de barri, actuacions de neteja puntual ocasionades per actes d'incivisme, la neteja i sanejament de l'entorn del riu Llobregat, reparacions al sistema de reg dels parterres o accions de conscienciació sobre bones pràctiques en relació amb el medi ambient.

El programa Enfeina't se centra en el manteniment i la neteja de l'espai públic. En aquest cas s'ha contractat 14 persones que estaven en situació d'atur de llarga durada i que rebran un servei d'acompanyament especialitzat per facilitar l'adaptació al lloc de treball i el retorn posterior al mercat laboral. Aquestes persones s'encarregaran, principalment, de netejar voreres i escossells, fer reparacions a la via pública i tasques de manteniment a l'entorn natural.

El programa Treball i Formació, amb un import global d'1,1 milions d'euros, està cofinançat pel Fons Social Europeu , el Servei d'Ocupació de Catalunya i el MInisteri de Treball i Economia Social. El programa Enfeina't, amb un pressupost pròxim als 400.000 euros, està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades