ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 02:10:43 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La jornada 'Sant Boi es mou, el món avança' convida la ciutadania a implicar-se per millorar la ciutat i el planeta
Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) guiaran els continguts del Pla de Govern 2019-23 i l'Estratègia de Ciutat 2030

02/06/2020

L'Ajuntament ha convidat la ciutadania a una jornada participativa per posar en comú el Pla de Govern 2019-23 i l'estratègia de ciutat de cara a l'any 2030. Sant Boi orienta el seu present i el seu futur en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Per aquest motiu, el lema de la jornada és 'Sant Boi es mou, el món avança'.

En aquest context, l'objectiu global del govern municipal és aconseguir fer de Sant Boi un referent com a ciutat metropolitana sostenible, saludable i cohesionada, creadora de noves oportunitats, especialment per a les generacions futures.

Aquest objectiu es concretarà en polítiques concretes estructurades al voltant de 10 grans àmbits temàtics : Ciutat saludable, Ciutat sostenible, Igualtat de gènere, Ciutat educadora i creativa, Nou model econòmic i treball digne, Transformació de la ciutat, Justícia social, Construcció col·lectiva, Transformació de l'administració i Identitat de ciutat.

Més inform ació

La jornada participativa s'adreça a les persones de la ciutat que se sentin compromeses amb aquestes temàtiques vinculades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que tinguin interès a aportar el seu gra de sorra per ajudar a construir des de Sant Boi un món millor .

La trobada serà un punt de partida perquè qui vulgui compartir les seves idees, coneixements o aficions pugui contactar amb altres persones amb inquietuds similars i fer coses juntes per incidir positivament en la vida del barri, la ciutat o el planeta.

Durant la jornada es donaran a conèixer experiències innovadores que estan funcionant amb èxit a diferents llocs per canalitzar de manera senzilla i útil aquestes aportacions ciutadanes. Són, per exemple, iniciatives de ciència ciutadana, noves solucions tecnològiques per a reptes socials o eines per al disseny col·lectiu d’espais públics... Un cop conegudes aquestes experiències es crearan grups de treball temàtics per començar a posar mans a l’obra mitjançant dinàmiques de grup.

La trobada tindrà lloc el dia 13 de febrer a partir de les 18 hores al Coboi lab (edifici Sant Boi Centre Serveis, crtra. Santa Creu de Calafell, 33).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades