ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/19/2021 03:38:53 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Primeres mesures econòmiques de l'Ajuntament per pal·liar els efectes de la situació d'emergència
S'atura el pagament dels tributs municipals i se suspenen els rebuts i quotes dels serveis i activitats que estan inactius

03/23/2020

L'Ajuntament de Sant Boi ha impulsat un primer paquet de mesures econòmiques per donar resposta als efectes de l'emergència sanitària que estem vivint i minimitzar-ne l'impacte a l'economia de les famílies de la ciutat. Aquestes mesures se sumen a les anunciades per la Generalitat i el Govern de l'Estat.

Per mitjà d'aquestes mesures queda aturat el pagament dels tributs municipals i se suspenen temporalment els dels rebuts i les quotes. També s'ha decidit impulsar un fons d'ajudes local per a petites empreses i persones autònomes de la ciutat.

Com a principi general, no es cobrarà cap tribut municipal mentre duri l'estat d'alarma (IBI, IAE, ICiO, llicències urbanístiques, taxes). Tampoc es cobraran els canons o lloguers relacionats amb activitats econòmiques ni els lloguers socials de l'empresa municipal Claus.

Pel que fa als rebuts i quotes, s'ha suspès el pagament de les escoles bressol, els poliesportius municipals o l'Escola Municipal de Música, entre altres serveis que no estan actius.

L'Ajuntament habilitarà un punt d'informació per a empreses i treballadors i treballadores amb l'objectiu de resoldre dubtes i oferir informació sobre les mesures econòmiques anunciades pel Govern de l'Estat i la Generalitat. Mentrestant, s'ofereix atenció al telèfon 93 654 82 22 i al correu electrònic empresa@santboi.cat.

També s'ha decidit constituir pròximament un fons d'ajudes local per a petites empreses de la ciutat i persones autònomes de la ciutat, que, entre altres factors, es nodrirà de l'estalvi energètic generat pel tancament d'equipaments municipals i de l'estalvi generat per la suspensió d'activitats culturals i actes de ciutat mentre es prolongui aquesta situació excepcional.

Les mesures han estat consensuades amb les associacions Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades