ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/18/2020 03:30:46 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitzen les tasques de desinfecció a les residències de gent gran de Sant Boi
L'Ajuntament va fer una crida a diferents institucions per poder garantir les mesures d'higiene i seguretat a tots els centres de la ciutat on atenen persones considerades d'alt risc

04/03/2020

Després de les gestions realitzades per l'Ajuntament de Sant Boi, una empresa especialitzada contractada per la Generalitat de Catalunya ha realitzat aquesta setmana els treballs de desinfecció i neteja profunda de cinc residències de la ciutat.

Les residències on s'ha desinfectat són la Llar de Sant Josep, la Llar d'Avis La Blanca, la Residència Benviure, la Residència Sant Boi i la Residència Los Sauces. En aquests cinc centres hi ha actualment 450 persones residents.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va adreçar aquesta sol·licitud conjunta a la delegació del Govern a Barcelona i la va posar en coneixement de la Conselleria d'Afers Socials, com a òrgan competent en matèria social a Catalunya, perquè hi donés la seva conformitat.

L'alcaldessa va posar de manifest que, més enllà de qui ho fes, la prioritat de l'Ajuntament de Sant Boi era que es procedís a la desinfecció de les residències pel mitjà que permetés actuar "d'una manera ràpida i eficaç".

Finalment, l'empresa especialitzada Anticimex 3D Sanidad Ambiental, contractada per la Generalitat de Catalunya, és qui s'ha fet càrrec dels treballs de desinfecció.

L'Ajuntament manté una coordinació permanent amb les residències de Sant Boi des de l'inici de l'Estat d'alarma per estar al corrent de la situació que viuen i proporcionar-les el màxim d'ajuda amb els mitjans que té disponibles.

D'altra banda, durant els darrers dies s'han multiplicat les tasques de neteja i desinfecció a l'exterior de les pròpies residències i al conjunt de carrers, elements de mobiliari urbà i zones de major afluència de pas a la via pública.

Aquestes tasques es fan mitjançant els equips municipals de neteja, la col·laboració del voluntariat de Protecció Civil i el reforç d'empreses i fins i tot, voluntàriament, persones particulars. De manera progressiva es van desinfectant tots els barris de la ciutat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades