ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/19/2020 03:11:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament cancel·la la Festa Major de Sant Boi
La situació d'emergència sanitària fa inviable la celebració de l'esdeveniment.

04/16/2020

L'Ajuntament ha pres la decisió de cancel·lar la Festa Major d'enguany. L'emergència sanitària i la situació que es viu a causa de la pandèmia del coronavirus han estat els factors que han obligat el consistori a prendre aquesta determinació. Així mateix, al voltant del dia 23 d'abril, s'ofereix una programació virtual especialment dissenyada amb el títol "Sant Jordi des de Casa".

Tot i que en aquests moments no és possible saber fins quan s'estendrà el confinament de les persones derivat de l'Estat d'alarma, l'Ajuntament considera que cal actuar pensant en la salut i la seguretat dels santboians i les santboianes. Altres localitats de l'entorn també han pres mesures similars respecte a les activitats festives i culturals amb gran concentració de persones previstes per als mesos vinents.

El pressupost previst per a les activitats de Festa Major es destinarà al fons d'ajudes local per pal·liar els efectes de l'emergència sanitària causada pel coronavirus i a donar suport al sector cultural de Sant Boi.

Pel que fa a la diada de Sant Jordi , l'Ajuntament ha preparat la programació "Sant Jordi des de casa", amb propostes lúdiques i culturals, que es pot seguir a la pàgina web municipal: santboi.cat/santjordi .


Enllaços d'interés
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades