ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/19/2020 01:55:37 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Recursos en línia per entretenir el temps de confinament
La programació 'De moment, enlloc com a casa' aplega propostes d'oci en família

04/09/2020

La pàgina web de l'Ajuntament incorpora un apartat amb oferta lúdica i cultural per passar estones entretingudes i divertides en família aquests dies de confinament per l'alerta sanitària. De moment, enlloc com a casa inclou propostes musicals, esportives, literàries, educatives i teatrals, entre altres, per gaudir "en pijama".

A causa de la suspensió de les activitats culturals presencials per la pandèmia del coronavirus, l'Ajuntament va posar en marxa aquesta oferta des del web municipal (santboi.cat). Des d'aquest entorn virtual es pot gaudir des de casa d'uns recursos100% fets a Sant Boi.

Les activitats estan fetes i compartides per persones, entitats i empreses de la ciutat. La finalitat és que ens quedem a casa tot obrint una finestra als mòbils, tauletes i ordinadors per no perdre'ns res del món que ens envolta i, per descomptat, que puguem sentir el bateg de la nostra ciutat des del sofà o el menjador, en família. Aquests recursos volen ser útils per adquirir coneixements i omplir-nos d'energia fent exercici físic i recuperant el nostre equilibri interior.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades