ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/18/2020 03:57:38 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una vintena de comerços de Sant Boi ja ofereixen compres a domicili mitjançant la plataforma Slow Shopping
L'associació Sant Boi Comerç s'ha adherit a aquesta iniciativa de comerç electrònic

04/14/2020

20 comerços de Sant Boi (alimentació, farmàcia, calçat, òptica, joieria, estètica, electrodomèstics...) i el Mercat Municipal Centre-La Muntanyeta lliuren la compra a domicili a la seva clientela mitjançant la plataforma de comerç electrònic Slow Shopping . L'associació Sant Boi Comerç s'ha adherit a aquesta iniciativa conjuntament amb altres associacions de comerciants de la província de Barcelona.

Mitjançant aquest sistema de compra electrònica, establiments de la ciutat ofereixen lliurar els productes a domicili, o bé els poden preparar abans perquè la clientela els reculli sense fer cua. Per gaudir del servei cal posar-se en contacte directament amb les botigues inscrites a Slow Shopping. Aquestes es comprometen a fer arribar els encàrrecs als domicilis entre 12 i 24 hores després d'haver fet la comanda.

L'associació Sant Boi Comerç i l'Ajuntament han fet una crida perquè els comerços i les botigues de Sant Boi s'afegeixin a aquesta iniciativa, molt necessària en aquests dies confinament a causa de l'alarma sanitària per la COVID-19.

Els comerços interessats a inscriure's a la plataforma han d'enviar un correu electrònic a l'adreça santboicomerc@gmail.com.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades