ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/18/2020 04:07:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els cossos policials han imposat 864 sancions a Sant Boi des de l'inici de l'estat d'alarma
En un mes, s'han realitzat més de 8.600 identificacions a persones i vehicles per comprovar si complien les mesures de seguretat

04/14/2020

Els cossos policials han posat 864 sancions a la ciutat de Sant Boi per incompliment de les mesures decretades per les autoritats arran la declaració d'Estat d'alarma. 584 d'aquestes sancions han estat cursades per la Policia Local.

En el termini d'un mes, del 14 de març al 13 d'abril, la Policia Local ha realitzat un total de 258 controls fixes en diferents punts de la població. Els efectius del cos municipal han identificat durant aquests controls 4.383 persones i 4.299 vehicles.

L'objectiu d'aquests controls és comprovar si es compleixen les mesures de seguretat i prevenció vigents, especialment pel que fa a les causes autoritzades per desplaçar-se fora del propi domicili. El 80% de les sancions cursades s'han interposat, però, a persones que caminaven pel carrer sense una causa justificada.

L'Ajuntament de Sant Boi continua recordant a la ciutadania que l'estat de confinament és encara vigent, de moment fins al dia 26 d'abril, i que no es pot sortir de casa si no és per algun dels motius expressament autoritzats, com l'adquisició de productes de primera necessitat o farmacèutics, l'assistència a centres sanitaris o el desplaçament al lloc de treball (en els casos previstos), i sempre seguint les normes i recomanacions de les autoritats.

Els cossos de seguretat segueixen prioritzant la vigilància perquè les mesures en vigor a causa del confinament siguin respectades i no es produeixin moviments de persones no autoritzats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades