ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/19/2020 02:10:24 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, es reuneix amb l'empresariat de Sant Boi per articular mecanismes de reactivació de l'economia local
La trobada inicia una ronda de contactes de l'Ajuntament amb els diferents sectors de l'ecosistema econòmic de la ciutat

04/15/2020

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i altres membres del govern municipal, han mantingut una reunió per videoconferència amb una vintena d'empreses dels polígons d'activitat de Sant Boi. La trobada ha obert una ronda de contactes amb diferents sectors de l'ecosistema econòmic local per concertar un pla conjunt de mesures que ajudin a amortiguar els efectes de la situació d'emergència sanitària i a reactivar l'economia local tan aviat com sigui possible.

En els pròxims dies se celebraran noves videoconferències amb aquest mateix objectiu amb representants dels sectors locals del comerç i la restauració, la construcció, les entitats financeres i les gestories.

L'Ajuntament de Sant Boi ja té, des de l'inici de la crisi sanitària, una interlocució permanent amb les associacions Sant Boi Empresarial, Sant Boi Comerç, Sant Boi Motor i Sant Boi Degusta (restauració), que han mantingut un paper actiu al servei de les necessitats existents a la ciutat.

La primera de les vídeoconferències previstes pel govern municipal ha tingut lloc aquest dimarts, dia 14 d'abril. En representació del teixit empresarial hi han assistit la presidenta de l'associació Sant Boi Empresarial, María Jesús Martín, i personal directiu de 18 empreses dels polígons d'activitat econòmica.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat "la importància dels ecosistemes locals per fer front a situacions d'emergència i incertesa" i ha explicat que aquesta crisi ens ha fet "entrar en una nova etapa i, per aquest motiu, és important per a l'Ajuntament conèixer de primera ma la situació de cada empresa i de cada sector, per poder construir de manera col·lectiva mecanismes de reactivació de l'economia a escala local".

Les empreses participants han fet una valoració molt positiva de la celebració d'aquesta reunió i s'han mostrat d'acord amb les mesures adoptades fins ara per l'Ajuntament, com la decisió d'aturar temporalment el cobrament dels tributs municipals o l'agilització de les llicències d'activitat i d'obra per facilitar la represa de l'activitat un cop finalitzi l'estat d'alarma.

Les empreses també han estat informades de les mesures de xoc que l'Ajuntament té previst activar durant els pròxims dies i han acollit favorablement l'oferta municipal d'impulsar un pla concertat amb el conjunt de l'ecosistema econòmic local per a l'impuls de l'economia local i la preservació del teixit productiu i dels llocs de treball.

L'Ajuntament també ha ofert col·laboració per ajudar conjuntament a treballadores i treballadors, persones autònomes i empreses a realitzar els tràmits per obtenir els ajuts europeus, estatals i autonòmics previstos per pal·liar els efectes socials i econòmics de la crisi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades