ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/28/2020 10:32:25 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


A partir del 8 de juny, els camps municipals de futbol i l'estadi d'atletisme obriran amb activitat física individual guiada
Les sis instal·lacions acolliran propostes esportives a l'aire lliure obertes a la ciutadania en el marc del projecte 'A Sant Boi, ens movem a l'aire lliure'

06/04/2020

Les instal·lacions dels camps de futbol municipals i de l'estadi d'atletisme obriran les portes a la ciutadania, del 8 al 26 de juny, amb "A Sant Boi, ens movem a l'aire lliure", una programació d'activitats físiques individuals a l'aire lliure, amb cita prèvia, limitació d'aforament i les garanties de seguretat que exigeix la situació d'alarma sanitària.

Ajudar a la recuperació emocional de la ciutadania és l'objectiu principal de la campanya A Sant Boi, ens movem a l'aire lliure , que permetrà fer activitat física individual a l'aire lliure durant la desescalada del confinament per la COVD-19. Les sessions tindran una durada de 45 minuts i s'hi podrà practicar zumba, estiraments, entrenament funcional, gimsuau, etc.

Les activitats es faran en horari de matí i tarda , de dilluns a divendres. Tot i que la major part de la graella va adreçada a públic entre 14 i 69 anys, la franja de 19.15 a 19.45 h està reservada per a les persones majors de 70 anys. Les activitats seran dinamitzades per l'empresa de serveis esportius Llop Gestió Esportiva .

Les activitats tindran lloc a l'estadi de futbol Joan Baptista Milà, els camps de futbol Dani Jarque, Marianao, La Parellada i Casablanca i a l'estadi municipal d'atletisme Constantí Miranda. Els equipaments amb accessibilitat per a persones amb diversitat funcional són l'estadi Joan Baptista Milà i el camp de futbol La Parellada.

Les inscripcions s'han de fer en aquest enllaç . També es pot demanar informació i reservar al telèfon 691 12 33 73 (de 8 a 10 i de 18 a 22.15 h). Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.

Durant les sessions guiades hi haurà personal que vetllarà perquè cada persona disposi de 25 m2per fer l'activitat, els espais per a la pràctica esportiva estaran delimitats i es netejaran i desinfectaran en acabar cada sessió. Caldrà fer l'ús de mascareta fins a l'espai assignat i es recomana portar tovallola i aigua.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades