ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2020 08:46:11 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els casals i activitats de lleure municipals d'estiu, ja en marxa
Més de 1900 infants i adolescents seran protagonistes de propostes lúdiques i educatives

07/01/2020

Aquesta setmana es posen marxa gairebé totes les activitats d'estiu per infants i adolescents. Un cop finalitzades les inscripcions, més de 1900 infants gaudiran aquest any d'unes activitats pensades per la seva recuperació emocional, relacional i educadora.

Les AMPAS, les entitats de lleure, culturals i d'esports i les empreses de l'àmbit de la cultura han treballat per oferir als infants de la ciutat un estiu divertit, segur i educatiu . La proposta d'activitats és variada, n'hi ha de pagament i gratuïtes, amb menjador i sense menjador, de lleure educatiu, d'esports, culturals i de reforç escolar, entre altres.

Els casals municipals i les activitats municipals d'estiu, a més de fomentar el lleure, aquest any incorporen aspectes claus vinculats amb el procés educatiu, la suficiència alimentaria, la igualtat d'oportunitats i la cohesió social . També s'ocuparan de l'atenció emocional dels infants i adolescents que al llarg de la pandèmia han patit situacions d'estres o adverses vinculades al confinament o la malaltia o defunció d'algun familiar.

Les activitats d'estiu a més d'atendre les necessitats de desenvolupament dels i les ciutadanes més joves, també actuen contra les desigualtats socials, ja que l'Ajuntament a més de fer una reducció de preus, atenent els ingressos familiars, té una línia àmplia de beques que afavoreix la participació d'infants amb famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i monitors i monitores de suport per atendre les necessitats dels infants i adolescents amb discapacitat.

Les inscripcions al programa Ens Movem, d'esports per infants i adolescents, encara estan obertes. Els espais i les activitats proposades compleixen amb totes les recomanacions sanitàries i incorporen protocols d'atenció i actuació per la COVID19.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades