ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/25/2020 11:11:58 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una enquesta municipal analitzarà l'impacte de la pandèmia en el sector comercial local per orientar la seva reactivació
L'estudi s'interessa per digitalització de serveis, la venda a domicili i la diversificació de l'oferta com a opcions de futur

07/24/2020

L'Ajuntament de Sant Boi realitza una enquesta telemàtica per conèixer l'impacte de la COVID-19 en els establiments de comerç, restauració i serveis de la ciutat i orientar les accions municipals destinades a la seva reactivació.

Enquesta

El qüestionari pretén conèixer la incidència de la crisi sanitària i els seus efectes en el dia a dia del sector, per tal de fer una radiografia com més precisa millor de l'impacte de la COVID-19, la seva evolució en el temps, i dels canvis que està generant tant en l'oferta com en la demanda comercial.

Es pregunta als establiments, per exemple, durant quant de temps han hagut d'interrompre la seva activitat econòmica, si el seu negoci s'ha vist afectat per un ERTO, quin ha estat el comportament de les vendes durant i després del confinament domiciliari o si han necessitat ajuts econòmics externs per poder fer front a la situació de crisi.

El qüestionari també s'interessa per saber si els comerços locals han incrementat la digitalització dels seus serveis (amb lectors de codi de barres, per exemple, pagament amb targeta, informatització de la gestió, més presència a les xarxes socials...) o han introduït nous productes als catàlegs de venda. Es pregunta, així mateix, per l'evolució i les perspectives de la venda a domicili com a eina de present i futur en l'àmbit local.

Els resultats de l'enquesta serviran per orientar les mesures de millora i reactivació del sector que l'Ajuntament està duent a terme en col·laboració amb els agents econòmics locals i mitjançant iniciatives com el Programa Futur , la targeta Reactivem Sant Boi o la campanya Reactivem el comerç de Sant Boi .

L'enquesta al sector comercial complementarà els resultats de dues enquestes d'abast més general que realitza l'Ajuntament: una sobre l'impacte de la pandèmia en el conjunt de la població (636 persones de Sant Boi han respost al qüestionari) i l'Enquesta de condicions de vida de la població de Sant Boi (actualització 2020). Juntes oferiran una interessant visió global sobre la situació que viu el municipi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades