ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 08:44:13 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local de Sant Boi crea una unitat especial COVID-19
Aquesta unitat vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la COVID-19 a la ciutat

07/23/2020

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha donat instruccions per intensificar les tasques de vigilància i control policial a la ciutat, amb l'objectiu de contribuir a evitar contagis de la COVID-19. La Policia Local ja ha posat en servei una unitat especial de reforç.

Vuit agents s'han incorporat de manera voluntària a aquest dispositiu policial extraordinari, que opera diàriament des de les sis de la tarda fins a la dues de la matinada . El dispositiu combina la presència d'agents uniformats i no uniformats.

Les tasques de la nova unitat se centren a garantir el compliment de les mesures bàsiques de protecció individual i col·lectiva: ús de mascareta , manteniment de la distància de seguretat entre persones i garantia de la higiene . També s'ocupen de fer complir la prohibició de celebrar trobades i reunions amb més de 10 persones.

Les actuacions tenen com a focus principal el compliment de les mesures preventives a les terrasses dels establiments de restauració, el compliment dels horaris de tancament a les activitats d' oci nocturn i els ' botellons '.

En els primers dos dies de feina, la unitat de reforç ha interposat un total de 52 propostes de sanció per no fer ús de la mascareta, ha obert 9 actes per incompliment de la normativa relativa a les taules de les terrasses i 3 actes a establiments d'oci nocturn. També s'han fet 11 actuacions relacionades amb la presència de grups de més de 10 persones i 6 amb la celebració de 'botellons'.

La nova unitat és un instrument més per contribuir a potenciar les mesures de prevenció de la COVID-19 i la corresponsabilitat de la ciutadania.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades