ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:20:01 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


'Sant Boi Sona', una proposta musical virtual de km 0, del 10 al 12 de setembre
L’Ajuntament ha decidit anul·lar el Festival Altaveu per no desvirtuar-ne l’essència ja que, a més dels concerts, moltes altres activitats tenen lloc a l’espai públic.

09/03/2020

A causa de la Covid-19, l'Ajuntament ha decidit anul·lar l’edició 2020 de l’Altaveu per no desvirtuar l’essència del festival en què, a més dels concerts, moltes altres activitats tenen lloc a l’espai públic. Enguany, del 10 al 12 de setembre, la ciutat podrà gaudir de "Sant Boi Sona", una programació musical, amb artistes locals, que s'emetrà en directe a través d'Internet. "Sant Boi Sona" s'inscriu en el programa Reactivem la cultura, en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

Hi participaran un total 14 de grups de música de la nostra ciutat: 13 Grados, Boi Flamenco, Böira, Chet, Deker, Deskartats, Gallina Rex, MP Crew, Núria Pine i Lora D., Olvido París, Riu, Trau, Víctor Partido i Último Rekurso.

A banda del talent musical local, "Sant Boi Sona" compta amb altres actius vinculats al món cultural de Sant Boi: l'actriu i cantant Dolo, que conduirà i presentarà el "Sona", la dissenyadora Neus Pacheco i l’estudi de desenvolupament digital Asteroid Studio. La productora Benecé, encarregada de la gestió dels Cinemes Can Castellet, serà qui cobreixi les necessitats audiovisuals de la programació.

Els directes, emesos des d’un plató instal·lat a Can Massallera, es podran veure a través del web santboisona.cat , que disposarà d'un xat per poder interactuar amb els grups. Els arxius dels directes quedaran enregistrats a la xarxa, a disposició del públic i també dels artistes, que els podran utilitzar com a material per a les seves promocions. Una exposició amb fotografies d'Antonio Benítez i textos d'Ernesto Barba farà un repàs per la trajectòria de la música local en els darrers temps.

El sector cultural ha estat un dels més perjudicats per la crisi generada per la pandèmia del coronavirus. A Sant Boi, l'Ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions per ajudar a impulsar i reactivar l'activitat cultural a la ciutat en les seves dimensions social i econòmica. L'import global d'aquestes ajudes extraordinàries ascendeix a 50.000 euros.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades