ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/23/2022 12:37:06 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi edita una guia de recursos per a les persones amb discapacitat i les seves famílies
Una nova imatge gràfica identifica els serveis de l'Ajuntament adreçats a aquestes persones

12/03/2020

Com s'obté la Targeta de Discapacitat? Quins requisits hi ha per poder tenir una pensió d'invalidesa? On cal adreçar-se per rebre assistència sanitària especialitzada? Quins recursos educatius hi ha a l'abast de les persones amb ceguesa o sordesa? Hi ha centres especials de treball a prop de casa? S'ofereixen serveis a les persones cuidadores? Com es pot denunciar una situació de discriminació?

La nova Guia de recursos per a persones amb discapacitat conté les respostes a aquestes i a moltes altres preguntes. L'Ajuntament de Sant Boi l'ha editat coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020 (3 de desembre). Pròximament també estarà disponible en format de lectura fàcil.

La guia, amb el títol 'Sumem Capacitats', recull informació detallada sobre els tràmits i les gestions bàsiques més habituals que han de fer les persones amb discapacitat i les seves famílies, els ajuts i prestacions econòmiques existents, els serveis d'atenció sanitària i social o els recursos educatius, laborals i residencials, de mobilitat i accessibilitat, de cultura i lleure que tenen al seu abast a Sant Boi i l'entorn.

Guia de recursos

Sant Boi se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l'edició d'aquesta guia i amb l'estrena de la nova imatge gràfica que ja identifica els serveis municipals destinats a l'atenció de les persones amb discapacitat i les seves necessitats. És la mateixa imatge que apareix a la portada de la guia.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades