ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 01:09:53 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nous ajuts municipals per a projectes culturals i centres de formació artística de Sant Boi
L'any 2020, l'Ajuntament va contractar més del 90% dels serveis i activitats culturals a persones, entitats i empreses locals

02/22/2021

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts destinats al sector cultural de Sant Boi. L'acció s'inscriu en el pla de xoc que des de l'inici de la pandèmia dona suport a la reactivació social i econòmica de la ciutat i als sectors més afectats per les mesures de contenció.

La nova convocatòria, oberta fins al 31 de març , compta amb una dotació inicial de 19.000 euros i preveu com l'anterior dues línies de subvenció adreçades, per una banda, a les escoles i acadèmies de formació artística i, per l'altra, a la realització de nous projectes culturals amb impacte social i econòmic a la ciutat. En una primera convocatòria, l'estiu passat, l'Ajuntament ja va concedir ajuts per un valor global de 31.000 euros.

Sol·licituds

La cultura és un dels sectors que més han patit les conseqüències de la situació sanitària generada per la Covid-19. L’Ajuntament ha mantingut un contacte permanent amb el sector , considerat clau per a l’economia global de la ciutat i com a eina d'educació i cohesió social. Fruit del coneixement directe de les necessitats existents, s'han posat en marxa diverses accions de suport.

Les activitats culturals s'han mantingut quan les dades epidemiològiques ho han permès i, sobretot, s'han buscat alternatives virtuals a les programacions festives i culturals habituals del municipi.

A més, en tot moment s'han invertit recursos per encarregar productes culturals a operadors locals i s'ha prioritzat la contractació de persones de Sant Boi vinculades al sector creatiu i a les professions que en depenen. Gràcies a aquest criteri, el 90% de les despeses facturades pel Departament de Cultura de l'Ajuntament durant l'any 2020 van tenir com a destinatàries persones, entitats o operadors amb seu fiscal a la ciutat.

El sector cultural també ha pogut beneficiar-se de les convocatòries del Programa Futur, que promovia actuacions de digitalització i diversificació de negocis , entre altres.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades