ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 01:33:19 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament posa en marxa un servei gratuït d'assessoria jurídica sobre temes laborals i prestacions
Per accedir a aquest recurs, cal demanar cita prèvia per telèfon o mitjançant el web municipal

01/19/2021

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un nou servei d'assessorament jurídic. El seu objectiu és acompanyar les persones de Sant Boi que necessiten informar-se o fer tràmits relacionats amb la seva situació laboral o amb subsidis i prestacions que gestionen altres organismes públics (com el SEPE, la Seguretat Social o el Servei d'Ocupació de Catalunya).

El nou servei municipal és gratuït. Provisionalment està ubicat a l'edifici Sant Boi Centreserveis (carretera Santa Creu de Calafell), tot i que per accedir a ell cal demanar cita prèvia per telèfon (al 93 635 12 46) o per mitjà d'un formulari al web municipal.

L'atenció és a càrrec de personal tècnic especialitzat contractat mitjançant un programa d'ocupació de la Diputació de Barcelona.

La pandèmia està tenint un fort impacte en diversos sectors econòmics. Molts petits negocis i persones que treballen com a autònomes o per compte d'altri s'enfronten a dubtes importants sobre la seva situació econòmica o laboral, o necessiten fer tràmits que aquest nou servei municipal els pot ajudar a realitzar.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades