ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 12:58:20 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi vol aprofitar els fons europeus de recuperació per impulsar la seva transformació
L'Ajuntament participa en un cicle de conferències sobre les ajudes de la UE organitzat per la xarxa de ciutats Kaleidos

02/16/2021

L'Ajuntament de Sant Boi participa des d'aquesta setmana en un cicle de conferències-taller organitzat per la xarxa estatal de ciutats Kaleidos.red per optimitzar l'aprofitament dels fons que la Unió Europea destinarà a la reactivació econòmica i social. Els fons Next Generation European Union (NGEU) concedits a Espanya ascendeixen globalment a 170.000 milions d'euros.

Les ciutats de la xarxa Kaleidos.red comparteixen coneixement per definir estratègies i projectes amb les màximes opcions per accedir a aquests fons, que se sol·licitaran a Brussel·les a finals d'abril en el marc del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència.

A més, volen aprofitar aquests recursos per impulsar a curt termini la recuperació econòmica i social als seus territoris, però també com una oportunitat de transformació orientada al futur, que els permeti sortir de la pandèmia amb un nou impuls, essent més competitives a partir de l'aplicació de polítiques innovadores de digitalització i sostenibilitat.

El cicle "Estratègies per a l'absorció, canalització i gestió dels Fons Europeus" es durà a terme durant els mesos de febrer i març en vuit sessions protagonitzades per experts . Hi seran presents, entre altres, la representació d'Espanya a la Comissió Europea, el Real Instituto Elcano, la Universidad Pablo de Olavide, el European Crowdfunding Network, la Red Localis, l'European Investment Bank, l'Alianza Europea de Clusters, la United Nations Institute for Training and Research o l'European Cities for Sustainable Public Finances.

Programa del cicle de conferències-taller

La Red Kaleidos treballa des de l'any 2000 per ajudar les ciutats a optimitzar les seves polítiques públiques compartint experiències i coneixements. Actualment, la seva acció se centra a enfortir el desenvolupament de l'Agenda 2030 als seus àmbits territorials. Els ajuntaments motors de la xarxa són els de Sant Boi, Alacant, Bilbao, Getafe, Màlaga, Santiago de Compostela, València i Vitoria-Gasteiz .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades