ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 01:43:04 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una campanya del Punt Jove Covid ofereix tests ràpids gratuïts a joves de la ciutat
La iniciativa es dona a conèixer amb l'eslogan 'Volem tocar-te els nassos'

04/09/2021

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut, l'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa aquesta setmana la campanya 'Volem tocar-te els nassos', que ofereix a joves de la ciutat d'entre 16 i 25 anys la possibilitat de fer-se gratuïtament un test ràpid d'antígens.

La campanya de cribratge es duu a terme al Punt Jove Covid , amb seu a Can Massallera, i s'adreça exclusivament a persones d'aquesta franja d'edat que siguin asimptomàtiques.

El servei és gratuït, funciona només amb cita prèvia i està operatiu els dimarts i els dijous (de 19 a 21 hores). Aquesta setmana, excepcionalment, també s'ofereix el divendres (de 17 a 21 hores).

La realització dels tests es prolongarà fins que s'esgotin les existències. En els dos primers dies, s'han fet 25 tests i un total de 58 joves han sol·licitat el servei.

La campanya de cribratge té com a objectius incentivar la realització de proves a joves en un espai de referència específic per a la població juvenil, facilitar-los una mobilitat segura per raons de feina, estudis o oci, combatre estereotips i visibilitzar el comportament responsable de joves i adolescents.

Formulari per demanar cita prèvia

També es pot demanar cita a: puntjovesalut@santboi.cat, tel 678 700 363 i Instagram: @joventutsantboi i @puntjovesalutsb

Punt Jove Covid: un servei municipal per a joves i adolescents

El Punt Jove Covid és un servei virtual d'informació i assessorament sobre la Covid-19 adreçat a joves i adolescents de la ciutat creat per l'Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix sobre suport psicològic i activitats formatives.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades