ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 01:24:16 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ajuntament, UGT i Llar Unió Catalònia signen un conveni per a la promoció de 83 habitatges protegits a Sant Boi
L'alcaldessa, Lluïsa Moret, destaca el valor d'aquesta col·laboració en l'aposta municipal per l'habitatge social

04/07/2021

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el secretari general de la UGT de Catatalunya, Camil Ros, i el tresorer i la secretària de la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL, Manel Fraixedas i Ana M. Espada, respectivament, han signat aquest dimecres, dia 7 d'abril, un conveni de col·laboració per a la promoció d'habitatges protegits a la ciutat.

El document formalitza la transmissió per part de l'Ajuntament a la Unió General de Treballadors (UGT) de tres finques de la seva propietat, amb una superfície conjunta de 4.100 m2, per a la construcció d'habitatge assequible . Les finques estan situades a l'avinguda de l'Aragó i al carrer del Besòs (sectors PMU D i PMU E), al districte de Camps Blancs.

La cooperativa Llar Unió Catalònia preveu construir en aquests terrenys tres edificis amb 83 habitatgesde protecció oficial. Els habitatges es destinaran de manera prioritària a persones residents a Sant Boi , mitjançant una adjudicació per sorteig.

Arran de la transmissió de la propietat de les finques, l'Ajuntament rebrà com a contraprestació una aportació econòmica i la propietat de 10 dels habitatges, que destinarà al lloguer social .

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat durant l'acte de signatura la importància de la col·laboració públic-privada "en l'aposta municipal per l'habitatge social" i ha subratllat que la pandèmia ha posat de manifest que cal "revisar els estàndards de qualitat i habitabilitat per garantir l' accés de la ciutadania a habitatges dignes ".

Segons les previsions actuals, les obres de construcció dels edificis previstos en el conveni signat avui començaran a principis de l'any 2022 i es duran a terme de forma simultània a l'execució del projecte d' urbanització de l'entorn , que serà a càrrec de l'Ajuntament.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades