ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 01:58:23 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L’Ajuntament confia la neteja de parterres al centre especial de treball Igualssom
L'empresa municipal promou la inclusió de persones amb discapacitat física, psíquica i trastorn mental

04/21/2021

El centre especial de treball Igualssom, depenent de l'Ajuntament de Sant Boi, s'ha fet càrrec del servei municipal de neteja dels parterres a la ciutat. Igualssom inicia d'aquesta manera una nova línia de treball per continuar promovent la inclusió de persones amb discapacitat física, psíquica i transtorn mental, alhora que contribueix al bon estat i la qualitat de l'espai públic.

Durant aquest mes d'abril, el nou servei realitza les tasques de neteja dels parterres dels barris de Camps Blancs i Ciutat Cooperativa i Molí Nou (parcs infantils) i dels dos parcs del barri de Marianao (parc de Marianao i parc de la Sargantana).

També s’han iniciat aquestes tasques al voltant de l'Hotel El Castell, a l'exterior de la zona dels Jutjats i la comissaria dels Mossos d'Esquadra, al carrer de Pablo Picasso i als espais verds de la carretera de Santa Creu de Calafell, de la zona de la Parellada i del carrer de Bonaventura Calopa. Properament s’aniran incloent més zones amb l’objectiu d’arribar a la totalitat de parterres del municipi.

Les persones que treballen en aquest servei disposen de materials especials de recollida i neteja, que els permeten realitzar les seves tasques de manera més còmoda i adaptada a les seves capacitats.

Campanya de conscienciació

Aquest servei forma part de les accions que l'Ajuntament de Sant Boi impulsa per tenir cura de l'espai públic, comptar amb espais urbans de qualitat i avançar en el camí cap a una ciutat més saludable i sostenible. En l'actualitat, està en marxa una campanya que, amb el títol 'Cuidem Sant Boi, apel·la a la corresponsabilitat ciutadana i la concienciació col·lectiva per facilitar la millora contínua de l'espai públic.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades