ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 12:30:57 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Manteniment dels escocells i control de la proliferació d'herbes a l'entorn urbà
L'Ajuntament du a terme actuacions intensives a tots els barris dues vegades l'any

05/05/2021

L'Ajuntament de Sant Boi realitza cada any dues campanyes intensives per mantenir els escocells i controlar la proliferació d'herbes a l'entorn urbà. A la primavera i a la tardor es duen a terme aquestes tasques a tots els barris de la ciutat.

La campanya de manteniment d'aquesta primavera es va iniciar a principis d'abril i s'estendrà fins a la meitat del mes de maig. Una empresa externa s'ocupa de dur a terme els treballs de manteniment per encàrrec de l'Ajuntament. El cost d'aquests treballs ascendeix a 40.000 euros anuals.

L'actuació és du a terme a tots els barris de la ciutat. Es treballa per netejar els escocells dels arbres i per retallar les herbes en els llocs on més proliferen i controlar la vegetació que creix a les voreres i a altres elements de l'entorn urbà, tenint en compte que actualment no es fan servir herbicides.

D'altra banda, l'Ajuntament també s'ocupa del manteniment dels solars de propietat municipal i té una cura específica de les franges de protecció contra incendis en un radi de 500 metres de distància amb el límit de la zona forestal.

La millora contínua de l'espai públic i del seu estat de conservació és una de les prioritats de l'Ajuntament de Sant Boi, que actualment desenvolupa una campanya de conscienciació col·lectiva amb el títol 'Cuidem Sant Boi".

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades