ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 01:31:44 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi obté per vuitena vegada el segell Infoparticipa de la UAB
El distintiu reconeix bones pràctiques de transparència als webs dels ajuntaments

05/13/2021

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut el Segell Infoparticipa 2020, un reconeixement a la transparència dels webs de les administracions públiques locals concedit anualment pel Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La ciutat ha obtingut aquest distintiu en totes les edicions celebrades fins ara.

La cerimònia de lliurament dels segells Infoparticipa va tenir lloc el dilluns dia 10 de maig a l'Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona. El rector de la UAB Javier Lafuente Sancho, va presidir l'acte. El regidor de Transparència i Bon Govern i Participació Ciutadana, Daniel Martínez, va recollir el distintiu en nom de l'Ajuntament de Sant Boi.

135 ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya han assolit el Segell Infoparticipa en aquesta edició. La puntuació obtinguda per Sant Boi ha estat del 96,15%.

La puntuació s’ha assignat tenint en compte 52 indicadors sobre la informació publicada a les pàgines web municipals: respecte als i les representants polítiques del municipi, sobre la gestió dels recursos públics i sobre les eines ofertes al servei de la participació ciutadana. Els indicadors es validen quan la informació està totalment actualitzada, és vigent i de fàcil accés.

Els resultats es publiquen cada any al Mapa Infoparticipa .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades