ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/01/2021 01:19:44 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa, Lluïsa Moret, visita el nou centre de diàlisi construït per Fresenius Medical Care a Sant Boi
L'Ajuntament aposta des de fa anys pel sector de la salut i les cures com una prioritat estratègica

06/07/2021

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha visitat el nou centre de tractament renal substitutiu construït per l'empresa Fresenius Medical Care a Sant Boi. Les noves instal·lacions estan dotades amb tecnologia de darrera generació per al tractament de la diàlisi.

Fresenius posa aquest centre, situat a la carretera de la Santa Creu de Calafell, a disposició dels i les pacients de Sant Boi i de tota la comarca del Baix Llobregat. S'ha dissenyat per atendre les seves demandes i necessitats, garantir-los la màxima comoditat i complir amb els més alts estàndards de qualitat .

Durant la visita, l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha afirmat aquest divendres, 4 de juny, que "la pandèmia ha posat de manifest el paper transcendental que el sector de l'atenció sanitària i les cures mereixen a la nostra societat, ara i sempre". Per això, ha afegit, "des de l'Ajuntament volem donar suport a totes les iniciatives que, com aquest centre de diàlisi, suposen avenços substancials en l'oferta de serveis per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania".

Lluïsa Moret també ha destacat que Sant Boi aposta des de fa anys per la salut com a prioritat estratègica. "Les aliances amb els diferents agents de l'esfera sanitària", ha dit, "són fonamentals per seguir avançant per aquest camí i perquè el sector tingui un paper rellevant en la reactivació social i econòmica de Sant Boi".

Les instal·lacions del nou centre de diàlisi compten amb un total de 2.030 m2repartits en tres plantes i disposen de dues sales de tractament amb 30 llocs. També hi ha una sala polivalent on s'oferiran programes formatius per a pacients, familiars i persones cuidadores.

El centre està equipat amb monitors de composició corporal i sistemes terapèutics que fan possible una hemodiàlisi convencional i una hemodiafiltració d'alt volum , una tècnica que augmenta l'eliminació de substàncies tòxiques i evita complicacions cardiovasculars.

Fresenius Medical Care és la companyia líder mundial en el desenvolupament de productes i tractaments per a pacients amb insuficiència renal. La companyia atén més de 348.000 pacients mitjançant una xarxa global de 4.000 clíniques a més de 50 països. A Espanya, compta amb 49 centres de diàlisi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades