ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 12:41:24 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi ofereix a entitats i empreses un cicle de formacions sobre com accedir als Fons Europeus
Les sessions tenen com a objectiu ajudar a trobar oportunitats per finançar projectes

06/23/2021

L'Ajuntament de Sant Boi, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un conjunt d'accions formatives adreçades al conjunt del teixit econòmic i social de la ciutat per tal de facilitar una primera aproximació als recursos europeus. Per una banda, el Next Generation EU, un mecanisme d'estímul dirigit a impulsar un procés de recuperació, transformació i resiliència a Europa després de la crisi generada per la COVID19; i, de l'altra, el nou Marc Financer Plurianual 2021-2027.

La formació s'adreça a tots els actors del territori que vulguin iniciar-se en les oportunitats de finançament europees. El cicle s'iniciarà amb una primera sessió el 6 de juliol i continuarà el 12 amb un diàleg entre agents de la ciutat que ja han participat anteriorment en projectes europeus. Continuarà a la tardor amb sessions temàtiques i específiques per a públics concrets , com empreses, comerços, indústria cultural, tercer sector, àmbit esportiu, sector de la salut i entitats juvenils.

Les formacions finalitzaran amb tallers pràctics que oferiran aspectes clau per a la preparació amb èxit de projectes europeus . Les sessions tenen com a objectiu reforçar les capacitats dels agents locals d'accedir als fons europeus: fonts d'informació per conèixer les convocatòries, eines per a la cerca de persones associades, recomanacions en la redacció de projectes, documentació necessària, despeses elegibles, construcció de pressupost, justificació, etc.

Inscripcions (juliol)


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades