ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 02:21:18 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi expressa en una nova imatge gràfica el seu compromís amb la justícia global
La iniciativa forma part del Pla municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat

09/17/2021

L'Ajuntament ha llançat una nova imatge gràfica que visibilitza el compromís de la ciutat amb la justícia global. Aquesta acció dona inici simbòlicament a l'aplicació del Pla municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat de Sant Boi.

Amb el lema 'Sant Boi compromesa', la nova imatge gràfica acompanyarà a partir d'ara les activitats vinculades a les polítiques de cooperació i solidaritat. Ha estat dissenyada per la cooperativa de comunicació L'Apòstrof i preveu declinacions com 'Sant Boi Compromesa amb els drets humans', 'Sant Boi compromesa amb la pau', 'Sant Boi compromesa contra la fam' o 'Sant Boi compromesa contra la xenofòbia'.

La creació d'una imatge gràfica específica i l'actualització dels instruments de comunicació relacionats amb aquestes temàtiques són actuaciones previstes al Pla municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat (2021-2026) .

Aquest 'full de ruta' és fruit de l'anàlisi de la tasca feta en l'àmbit de l'educació per a la solidaritat durant els darrers deu anys i té com a objectiu treballar de forma planificada per incrementar el seu impacte al municipi, tot reforçant "una actitud crítica i compromesa de la ciutadania en la lluita contra les desigualtats , que contribueixi a la justícia global i al desenvolupament sostenible des de l'acció local".

Hi han aportat els seus punts de vista més de 70 persones que treballen en aquest àmbit als centres educatius, a les entitats que formen part del Consell Municipal de Cooperació, Solidaritat i Pau i a l'Ajuntament. Les actuacions que s'han consensuat com a prioritàries es duran a terme des d'ara fins a l'any 2026.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades