ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 12:31:48 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi participa en el I Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere
La ciutat va ser una de les primeres de Catalunya a obtenir el distintiu SG City 50-50

09/30/2021

Sant Boi ha participat aquest dijous, dia 30 de setembre, al I Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere amb el distintiu SG City 50-50. La trobada ha permès a càrrecs electes i equips tècnics dels governs locals compromesos amb la igualtat debatre i intercanviar bones pràctiques i coneixements per avançar cap a l'Agenda Local Feminista.

La regidora d'Igualtat i Drets Socials de l'Ajuntament de Sant Boi, Sensi Domínguez , ha intervingut a la taula rodona "Reptes feministes dels Governs Locals", juntament amb l'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, i la 3a tinenta d'Alcaldia de l'Ajuntament de Castelldefels, Lourdes Armengol.

A la seva intervenció, Sensi Domínguez ha destacat com a bona pràctica de l'Ajuntament de Sant Boi la figura innovadora de les antenes d'igualtat . Des de 2018, un grup de persones de l'organització municipal amb formació específica en temes d'igualtat col·laboren per estendre la transversalitat de gènere a les polítiques i serveis municipals dels diferents àmbits.

Sant Boi també ha coordinat al Fòrum la comissió de treball sobre Lideratge i apoderament econòmic de les dones.

El Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere SG City 50-50 organitzat per l'associació Forgender Seal s'ha celebrat a l'espai La CIBA de Santa Coloma de Gramenet en format mixt híbrid i presencial.

El Distintiu per la igualtat de gènere és el primer segell de qualificació i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal.

L'Ajuntament de Sant Boi, municipi referent en polítiques de gènere i igualtat , va ser un dels primers a obtenir-lo, a finals de 2019, amb el nivell 'capdavanter' (el màxim dels tres nivells previstos: inicial, avançat i capdavanter).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades