ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2021 12:43:18 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Mitma aprova provisionalment el projecte que ha de permetre finalitzar les obres de la 'variant' de la C-245
És un avenç significatiu per poder donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania de Sant Boi

10/01/2021

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment el projecte de traçat de terminació de les obres 'Prolongació de l'Autovia del Baix Llobregat entre la Ronda Litoral i l'autopista C-32'. Són les obres de la 'variant' de la C-245, una infraestructura vital per a la mobilitat al nostre entorn.

L'Ajuntament de Sant Boi celebra l'aprovació provisional d'aquest projecte, un tràmit imprescindible perquè es pugui donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania de Sant Boi i garantir la fluidesa del trànsit en les entrades i sortides a la població.

L'objectiu del projecte és desenvolupar la finalització completa de les obres, parcialment executades, que han de connectar el cinturó Litoral amb l'autopista C-32, tot millorant set nusos viaris. Aquesta connexió, coneguda com a 'variant' de la C-245, serà una nova autovia i es denominarà B-25 .

Les actuacions projectades compten amb un pressupost de 45 milions d'euros. La longitud de la nova autovia B-25 serà de 2,26 kilòmetres i el projecte inclou 1,3 km de carril-bici. Amb la publicació de l'anunci d'aprovació del projecte al BOE, quedarà obert un període d'informació pública.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades