ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/21/2019 07:20:56 PM
estiuWEBdiaPAU
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació

mapa del web
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Vuit joves de Sant Boi tenen la seva primera oportunitat laboral a l’Ajuntament
Les persones seleccionades treballaran durant els mesos d'estiu a diferents departaments municipals

06/04/2019

L’Ajuntament ha contractat vuit joves que han finalitzat la seva formació superior i que no compten amb experiència laboral en la seva especialitat. El contracte té una durada de dos mesos.

Vuit joves de la ciutat amb formació superior finalitzada recentment treballaran a l’Ajuntament durant juny i juliol per fer tasques relacionades amb la seva formació acadèmica (universitària o cicles formatius de grau superior) durant 25 hores setmanals (5 hores diàries).

Les persones, triades mitjançant un procés de selecció, faran tasques tècniques a les llars d’infants, als mitjans de comunicació municipals, als serveis adreçats a la joventut i a les famílies, a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones, i tasques de suport administratiu al Departament d’Atenció a la Ciutadania.

La quarta edició del projecte Primera Oportunitat, previst en el Pla de Govern, vol donar resposta a un dels principals problemes de la població jove de la ciutat, la dificultat d’accés al mercat laboral, i constitueix una oportunitat real d’adquisició d’experiència laboral. 38 joves han participat en aquest projecte des de l’any 2016 fins ara.

Benvinguda a l’Ajuntament

L’alcaldessa en funcions, Lluïsa Moret, va donar la benvinguda a l’Ajuntament a aquest grup de joves el 30 i els va desitjar sort en les seves carreres professionals i trajectòries vitals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades