ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/10/2020 12:40:30 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació

mapa del web
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El PSC de Sant Boi i Sant Boi en Comú assoleixen un acord de govern per les persones i el planeta
Les dues formacions es comprometen a seguir transformant i millorant Sant Boi conjuntament

06/26/2019

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Boi (PSC-CP) i Sant Boi en Comú (SBeC-ECG) han assolit un acord de govern. Les dues formacions han anunciat en un comunicat que continuaran treballant conjuntament els pròxims 4 anys per transformar i millorar Sant Boi.

L' Acord de govern per a les persones i el planeta donarà continuïtat a l'acció de govern que PSC i Sant Boi en Comú han compartit els darrers anys a la ciutat. L’important avanç que Sant Boi ha experimentat en aquest temps, les coincidències estratègiques dels respectius programes electorals i l’ampli suport electoral atorgat per la ciutadania a les forces progressistes són la base de la nova col·laboració, segons aquestes dues forces polítiques.

PSC i Sant Boi en Comú afirmen compartir la voluntat, des de les respectives sensibilitats polítiques, de seguir treballant com fins ara -amb il·lusió, honestedat, determinació i transparència- per consolidar l’aposta estratègica de Sant Boi com una ciutat sostenible i saludable i per avançar fermament cap a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Les prioritats del govern municipal

En aquest context, el nou govern municipal es planteja com a repte contribuir a construir des de Sant Boi un món millor, tot combatent el canvi climàtic, lluitant contra les desigualtats, promovent la igualtat de gènere, garantint l’accés a la educació i a la cultura com a motors de canvi personal i col·lectiu i generant prosperitat.

La intenció del nou govern municipal és establir en tot moment les aliances necessàries per al progrés de la ciutat a partir del diàleg permanent amb la ciutadania com a eix vertebrador.

PSC i Sant Boi en Comú destaquen que Sant Boi seguirà comptant amb un govern progressista i de progrés per continuar essent una ciutat igualitària, habitable, feminista, innovadora, amb oportunitats per a tothom i profundament democràtica.

En les properes setmanes el nou govern municipal convidarà la ciutadania a participar de l’elaboració d’un pla de govern capaç de fer front als reptes que Sant Boi té per endavant i compromès amb les persones i el planeta.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades