ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/05/2018 13:14:34
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Policia local

logo_policia

Comissaria de la Policia local, c/ Riera Fonollar, 2. tel. 93 640 01 23 tel. informació 112

Avui en dia, disposar d’un indret web és tan necessari com tenir un nom, un logotip o un imagotip. I no és només qüestió d’imatge, sinó de pura responsabilitat.

Així és: tal com estableix el nostre PAM. (Pla d’acció municipal), cal aprofitar els nous escenaris que ens brinda la tecnologia per tal de trobar un nou sentit al concepte de seguretat pública, que vertebri un nou model policial basat no només en la proximitat als veïns, sinó en la pròpia instantaneïtat interactiva, la participació dels usuaris en el propi disseny del servei policíac, l’accessibilitat on line als funcionaris i una nova forma de familiaritat en les relacions entre ciutadania i policies.

Tot això, aquesta força relacional d’Internet, té fonamentalment dues virtuts: determina els serveis públics a treballar en funció de l’agenda ciutadana i, més que mai, obliga els servidors públics a no oferir impossibles i acomplir les promeses, cosa que incrementa els estàndards de credibilitat i la valoració de les institucions.

Les possibilitats de l’espai virtual són moltes i no volem tancar cap porta. De moment, convidem tothom a navegar una estona pel nostre indret web per obtenir una mica de divertiment, entreteniment, divulgació i formació.

D’altra banda, davant de qualsevol consulta, suggeriment, dubte o inquietud, estarem encantats de poder-vos atendre ara també en l’entorn virtual, via e-mail: policialocal@santboi.cat.

Moltes gràcies.

Albert Vilatarsana i Silvestre
Inspector cap del Servei Local de Seguretat de Sant Boi de Llobregat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades