ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/13/2020 11:06:10 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Una Jornada pel debat i la reflexió

Dijous 27 de novembre de2014

Lloc: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Hora: 9.30h a 14h
Entrada gratuïta. Formulari d'inscripció

Programa

9.30h Inscripcions i lliurament de material

9.45h - 10.15h Inauguració. Reptes per seguir endavant
Amb la participació d'Alba Martínez Vélez, regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat; Ana Clemencia Ávalos, alcaldessa de San Miguelito (Nicaragua); Jordi Portabella, vice-president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i president del Consell Metropolità de Cooperació Internacional al Desenvolupament; i Octavi de la Varga, Cap de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional, en representació de la Diputació de Barcelona.

10.15h - 11.45h Taula rodona. A la cruïlla. Cap on va la cooperació?
Amb la participació de Ignacio Martínez, responsable d'estudis de la Plataforma 2015, Miguel Mazón Hernández, soci col·laborador de la Fundació MUSOL i Joan Anton Font Monclús, secretari general de l'Ajuntament de Tarragona i membre de l'equip redactor designat per la Junta General del CSITAL- Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local de Catalunya.

Presenta i modera: José Manuel González, regidor de Participació Ciutadana. Proximitat i Xarxes Socials i Comunitàries de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i president de la Comissió de Municipalisme del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

11.45h - 12.15h Pausa cafè

12.15 h-13.45h Taula rodona. Una visió internacional. La cooperació municipal en altres països i les estratègies d'innovació i sortida davant la crisi.
Amb la participació d'Octavi de la Varga, Cap de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona, Jordi del Bas, especialista en monitoreig i avaluació de projectes i programes de cooperació al desenvolupament; i Pepa Martínez, directora de Lafede.cat Organitzacions per la Justícia Global.

Presenta i modera: Juan Miguel Roca, coordinador de Relacions Institucionals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

13.45h Cloenda de la jornada
A càrrec d'Alba Martínez Vélez, regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Més informació a:
http://agermanaments.com
Facebook: Cooperacio SantBoi

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades