ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/02/2017 13:25:12
Dia contra el Càncer de Mama
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat educadora

ome

Oficina municipal
d'escolarització.
Preinscripció curs 2017-18


|

educacio_permanent

Cercador de formació

Oferta de formació de caràcter públic que hi ha al municipi per a persones majors de 16 anys. La informació està ordenada per àrees temàtiques i es pot filtrar per màteria, ubicació, preu i edat. També permet la subscripció per rebre les ofertes actualitzades.
|

Copia-de-tics

Apropa't a la informàtica

L’Ajuntament compta amb un ampli ventall d’oferta formativa d'informàtica adreçada a tota la ciutadania.
|

mediacio

Servei municipal de mediació ciutadana

El Servei Municipal de Mediació Ciutadana (SMMC) de Sant Boi de Llobregat és el resultat del compromís de l’Ajuntament amb aquelles actuacions, estructures i serveis que afavoreixin un model de ciutat que promoguin i millorin la convivència i el civisme.
|

Participació educativa

És l’organisme de participació en la programació i gestió educativa en qualsevol aspecte relacionat amb ensenyaments no universitaris dins l’àmbit municipal.
|

Activitats extraescoalrs

Activitats extraescolars

El programa municipal d'activitats escolars s’adreça a tots els centres públics d’educació primària i secundària de Sant Boi.
|

practivitats

Guia d'activitats per a escoles, instituts i famílies

Hi trobareu, activitats de tota mena, de manera que cada projecte de centre podrà incorporar-hi allò que realment connecti amb les necessitats de la vostra comunitat. Alumnes, professorat i famílies són, per igual, l’objectiu de les nostres propostes.
|

espai_nado

Espai nadó, espai familiar

Els espais familiars de petita infància són serveis d'atenció a les famílies amb infants de 0 a 3 anys no escolaritzats que ofereixen suport a la criança i educació dels fills i filles.
|

uned

Uned. Campus 365

El Campus 365 és una nova concepció de espai universitari. Obre la possibilitat de convertir tot el territori de Sant Boi en un CAMPUS, amb un o més equipaments de referència, per allotjar coneixements universitaris.
|

Blai Net

Escola municipal de música Blai Net

L’Escola Blai Net ofereix quatre programes generals, adreçats a quatre franges d’edat Els programes progressen des de plantejaments més rígids a més flexibles conforme avança l’edat. En aquesta plana trobareu informació genèrica sobre els programes.
|

Formació famíles

Escola de mares i pares

És un programa de xerrades i altres activitats que recull totes aquelles temàtiques relacionades amb els interessos educatius que actualment poden tenir les famílies. Dirigit a a tots els pares i mares del municipi.
|
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades