ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

20/06/2017 12:38:26
estiuWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Festes de Barri 2017

festes_barri

Després de la Festa Major, la Capvuitada (la festa dels barris Centre i Vinyets i Molí Vell) obrirà la programació de les festes de barri de la ciutat que dona el tret de sortida a les activitats dels mesos d’estiu.

Circuit de festes: Una feina de la comunitat per a la comunitat

Enguany aquestes festes que han esdevingut una tradició i un referent de la programació cultural de Sant Boi, estrenen una imatge gràfica conjunta que simbolitza els elements més significatius de l’espai públic de cada barri i les activitats més rellevants.

Al mateix temps, el disseny d’aquesta imatge visualitza el circuit que formen les diverses celebracions perquè tota la ciutadania hi pugui participar.

Les festes de barri de Sant Boi són unes festes comunitàries que es viuen sobretot al carrer, tot aprofitant el bon temps que habitualment fa en aquesta època de l’any.

Les activitats estan programades des de la proximitat perquè les famílies i els veïns i les veïnes puguin gaudir junts: revetlles, catifes florals, correfoc, Holly Coope, sopars populars, balls, concerts i altres elements de cultura popular i comunitària.

Les entitats de cada barri treballen durant mesos per preparar els programes. Les comissions de festes s’impliquen de manera activa tot mantenint reunions periòdiques i aportant idees per oferir als veïns i les veïnes activitats i propostes adreçades a públics de totes les edats.

Blog Culturasantboi.cat Blog de cultura


festesbarri

Barri Ciutat Coooperativa-Molí Nou. Del 22 al 25 de junyDocument amb la programació d'activitats descarregar documentfestesbarri

Barri Casablanca. Del 30 de juny al 2 de juliolDocument amb la programació d'activitats descarregar documentCapvuitada. (Centre-Vinyets) Del 26 al 28 de maig

26, 27 i 28-05-17 Festes de barri Centre i Vinyets - Molí Vell Capvuitada

Barri Camps Blancs. Del 2 al 4 de juny

Barri Marianao. Del 9 a l'11 de juny

9, 10 i 11-06-17 Festes de barri Marianao
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web