ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/06/2016 14:34:31
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

cartel_coboiFest

Dimarts 14 de juny se celebra el primer CoBoi Fest, un festival de petit format d’innovació i economia social i solidària de Sant Boi. Els projectes participants en la 3ª Llançadora d’Emprenedoria de CoBoi es presentaran en una fira i hi haurà també tallers, concerts i altres activitats.

La plaça de la Generalitat es transformarà durant la tarda del 14 de juny en una fira de projectes d’economia i innovació social que treballen en els àmbits de la infància, la identitat, el medi ambient, la gent gran, la cultura, els negocis o l'esport. El festival tindrà lloc entre les 16 i les 20 hores i la presentació de projectes començarà a les sis de la tarda.

Projectes Coboi Fest

 • Fes Kiosk (recuperació col·lectiva de l’espai públic, promogut per l’Associació Circula Cultura)
 • EscribetuLibro (plataforma d'escriptura col·laborativa)
 • Lleure Lliure (infància i lleure)
 • Mim Psicologia (inteligència emocional infantil)
 • MdeMama (maternitat i dones)
 • Blogirls 2.0 Magazine (revista digital per i per a dones de tot el món)
 • Pirum (agricultura sostenible)
 • LaPetjada (medi ambient)
 • RSE Valor i Gestió (responsabilitat social i corporativa)
 • Espai Gran (serveis per a gent gran promoguts per l’Associació Somriure Social)
 • The RoundSoundHouse (recuperació de la memòria i empoderament mitjançant la veu)
 • Rocoboi (escalada com a alternativa d’oci saludable per a infants i joves)
 • GipsyArt (artesanía promoguda per l’Associació Intercultural Nakeramos)

Amb el lema CoEvolucionem Sant Boi, CoBoi Fest reivindica la necessitat de treballar de forma col·laborativa i oberta mentre es fomenta un desenvolupament econòmic més sostenible i centrat en les persones, d'acord amb la filosofia de treball característica del Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social Coboi.

El projectes que es presentaran durant el festival han estat acompanyats per CoBoi per fer realitat iniciatives que aportin valor alhora social i econòmic. Tenen en comú el fet d'haver nascut i crescut ha CoBoi, que proposen solucions innovadores mitjançant la col·laboració de diferents col·lectius i que busquen un impacte directe i sostenible per millorar un determinat aspecte de la realitat social.

Coboi és una aposta de l'Ajuntament de Sant Boi per impulsar el cooperativisme i l'emprenedoria social a la ciutat. Des de l'any 2012, du a terme múltiples projectes i activitats que tenen com a espai de referència el Casal de Casablanca, un antic casal de barri transformat per ser la seu d'una comunitat innovadora generadora de coneixement compartit i noves dinamiques, relacions i iniciatives socials.

www.coboi.cat
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades