ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/03/2020 05:28:48 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Estratègia DUSI
L’Ajuntament de Sant Boi treballa en l’elaboració de la seva Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral (DUSI). Aquest instrument de planificació permetrà al municipi optar a finançament europeu vinculat als fons FEDER per al període 2015-2020.

Més enllà d’identificar actuacions que es puguin cofinançar, l’Ajuntament de Sant Boi elabora una estratègia rigorosa i detallada que justifiqui i demostri la capacitat d’assegurar un desenvolupament durador i integrat de l’àrea urbana.

El procés d’elaboració de l’Estratègia DUSI de Sant Boi ha desplegat diferents dinàmiques de participació per assegurar la integració d’aportacions des dels àmbits institucional, social i econòmic.

En el l’àmbit social, com una eina més de participació, des de l’Ajuntament de Sant Boi s’ha establert aquest canal de comunicació que pretén recollir les aportacions de la ciutadania.Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades