ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

29/04/2016 13:50:13
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Durant el mes de maig, els cinc Municipis Cooperatius del Baix Llobregat (el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Vallirana i Viladecans), juntament amb diverses entitats d'economia social i cooperatives de la comarca, i amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, realitzaran una sèrie d'activitats per donar visibilitat i promoure l'economia social i cooperativa.

L'economia social i cooperativa és una forma de fer empresa i innovació social que es defineix per la participació democràtica de les persones en la presa de decisions, de manera cooperativa, solidària i amb impacte social. El seu objectiu és anar més enllà de l'ànim de lucre de l'economia convencional.

Aquestes són les activitats que es faran a Sant Boi

Fem cooperativa! Primeres decisions i opcions de finançament

La Fundació Seira farà una presentació dels instruments financers que les cooperatives tenen al seu abast en funció de la fase en la qual està el negoci; entitats financeres a les quals les cooperatives es poden dirigir i subvencions. A més, es vol organitzar una taula rodona amb representants d'algunes cooperatives en procés de constitució i d'altres ja constituïdes que exposaran els obstacles que han tingut per establir-se.

Lloc: Casal Casablanca c/ Badajoz, núm. 2
Data i hora: 11 de maig de 10.00h a 12.00h

Organitza: Ajuntament de Sant Boi i COBOI
Formulari inscripció


Pensa en CO

Sessió de sensibilització vers la cooperativa de forma pràctica i participativa amb un expert en cooperativisme. S'explicarà la importància i els avantatges d'emprendre de forma col·lectiva i de com han de ser les cooperatives del S. XXI. Es donaran unes pinzellades sobre els aspectes organitzatius, comptables i financers d'aquestes empreses.

Lloc: Casal de Casablanca c/ Badajoz, núm. 2
Data i hora: 18 de maig de 10.00h a 12.00h

Organitza: Ajuntament de Sant Boi
Formulari inscripció


Mercat de cooperatives a Sant Boi de Llobregat

Els cursos de 5è de primària participen en un programa de foment del cooperativisme a l’escola per desenvolupar els valors, hàbits i capacitats claus vinculades a l’emprenedoria (observació, iniciativa, responsabilitat…). Durant el curs han seguit les passes de creació d’una cooperativa i el 19 de maig és el dia de la venda dels productes que han elaborat de forma artesanal.

Lloc: Pç. Catalunya
Data i hora: 19 de maig de 9.30h a 12.30h

Organitza: Escola Parellada i Ajuntament de Sant Boi
No cal inscripció
Activitats a la resta de municipis que participenDocument amb la programació dels diferents municipis descarregar document


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades