ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

30/05/2017 10:33:16
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Servei clàusules hipoteques

cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 635 12 46

El nou servei s'ofereix gràcies a un conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Advocats de Barcelona .

L'objectiu és donar una resposta especialitzada de caràcter jurídic a les consultes relacionades amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.

Es resolen dubtes relacionats amb la resposta de les entitats bancàries i s'assessora les persones que tenen la intenció d'utilitzar la via judicial , sempre que aquesta sigui justificada. També s'informa sobre les possibilitats d'acollir-se a justícia gratuïta a l'hora de fer la reclamació.

L'OMIC de Sant Boi va atendre entre gener i abril de 2017 un total de 458 persones consumidores per reclamacions relacionades amb clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Aquesta xifra representa gairebé la meitat (47,9%) del total de les atencions realitzades per l'oficina en aquest període. També s'han atès 70 consultes sobre altres temes d'habitatge (compra, lloguer, pobresa energètica, etc).

En vista del volum registrat, l'OMIC ampliarà pròximament l'horari de l'atenció general a consultes i reclamacions relacinades amb clàusules abusives. A partir del 6 de juny, el servei s'oferirà també les tardes de dilluns, dimarts i dimecres.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web