ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 08:50:35 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Marató de la pobresa

Que ningú es quedi fora de joc

Per a aquesta edició de la Marató per la pobresa, Sant Boi pren també la iniciativa en l'organització d'actes que tenen com a objectiu divulgar i recaptar diners que aniran al marcador del programa per transformar-se en projectes de caràcter social.

Dijous 24 de maig
"Mercat Solidari"

el Mercat Solidari és un espaí cívic on es poden comprar entre 2 i 5 € objectes (roba, joquines, llibres, electrodomèstics, CD...) que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. La recaptació d'aquesta activitat anirà destinada a la Marató per la pobresa.
Hora: de 16.45 h a 19 h
Lloc: Pati de l'escola Benviure
Organitza: AMPA i Escola Benviure

Divendres 25 de maig
Brigada de l'optimisme

Els infants de cicle inicial de l'escola Ciutat Cooperativa repartiran somriures pel barri i els d'educació infantil cantaran i repartiran somriures a la Residència Los Sauces
Hora: 10 h

Diumenge 27 de maig
"La Coope-Molí Nou amb la Marató"

 • 9.30 h Inscripcions cursa: dorsals 1 €
 • 10 h Inici de la cursa, recorregut pels carrers del barri, sortida i arribada passeig Pau Casals
 • 10.30 h a 13.30 h: Tallers infantils:
  • Estampació de gorres, 2 €
  • Tatuatges de henna*
  • Manualitats*
  • Pinyura i jocs*
 • 11 h Simultània d'escacs. Xocolatada 1 €
 • 13.30 h dinar popular, tiquets 2 €
 • 17 h Ball de la Gent Gran, tiquets 2 €
 • Durant tot el matí hi haurà venta de manualitats de l'associació de dones Esclat
 • Taller de te i pastes*
 • Rifa d'una panera, tiquets 1 €

*Aquestes activitats tenen un preu voluntari.

Tots els fons recaptats aniran destinats a la Marató per la pobresa.
Lloc: Passeig Pau Casals
Organitza:
Associació de Gent Gran Cooperativa Molí-Nou, Associació de Dones Esclats, Club d'escacs Ciutat Cooperativa, Casa de Granada, Cooperativa catalana de viviendas Ciudad Cooperativa, Cooperativa de Consum, Club de futbol Ciutat Cooperativa, Mercat Ciutat Cooperativa, Grup Panet, Centre recreatiu Ciutat Cooperativa, Parroquia Sant Pere Apóstol, Associació de veïns Cooperativa-Molí Nou, Federació Els Garrofers, CEIP Ciutat Cooperativa, Comissió de Festes Cooperativa-Molí Nou i la participació0 de veïns i veïnes del barri Cooperativa a títol personal .
- Dins el marc del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri Cooperativa Molí-Nou ( amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi i la Generalitat de Catalunya)

Diumenge 27 de maig
La Roca Negra 2 col·labora amb la Marató per la Pobresa

L'organització de la Cursa de la Roca Negra (primera cursa de muntanya de Sant Boi de Llobregat) fa una contribució solidària amb els beneficis generats per la cursa i la caminada d'aquesta segona edició, destinant la seva totalitat a la Marató per la Pobresa que lideren TV3 i Catalunya Ràdio, i contribuir a lluitar a favor de la inclusió social de les persones més desafavorides de casa nostra.
Organitza: Centre Excursionista Sant Boi, el Club d'Atletismo Sant Boi i la Fundació Marianao.

Dilluns 28 de maig
Cireres Solidàries

Jornada popular de collita de cireres en una finca forestal de la Vall de Santa Barbarà que l'Ajuntament està recuperant en col·laboració amb els seus propietaris, amb motiu de fomentar la biodiversitat i la prevenció d'incendis.

La jornada està adreçada a ciutadans/ciutadanes, entitats, centres educatius, membres del Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat (associacions de defensa de la natura, grups polítics, sindicats).
Els diners que es recullin de la venda de les cireres d'aquell dia, i una part dels que s'obtinguin en tota la campanya de collita (entre el 15 de maig i el 15 de juny), es destinaran a col·laborar amb la Marató de la Pobresa.

Hora: 10 h
Punt de trobada: aparcament de la finca de Santa Bàrbara

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades