ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/06/2016 10:18:10
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comerç

Comerç. Principal motor econòmic, de vida i de relació en una ciutat.
Sant Boi conta amb més de 1.000 establiments comercials, que conjuntament amb els tres mercats municipals, Centre–La Muntanyeta, Sant Jordi i Torre de la Vila, fan del comerç el punt fort de la ciutat.
El mercat municipal de Sant Jordi d’una banda i el de la Muntanyeta per l’altre, delimiten el principal eix comercial ubicat al Barri Centre que s’entén pel carrer de Francesc Macià amb continuïtat pel carrer de Lluis Pascual Roca. Un eix molt variat on trobem una àmplia gama de botigues d’equipament per a la persona així com d’alimentació, i del que es diu que va de mercat a mercat.
El municipi conta també amb dos subcentres comercials que complementen l’eix comercial central. Un al Barri de Marianao, entorn als carrers de Eusebi Güell, Montmany, Gaudi, Rda. St. Ramon i plaça de la Generalitat on predominen les botigues d’alimentació, seguit de l’equipament de la llar i de la persona. L’altre al Centre Històric, entorn als carrers Major, O’Donnell, Rambla de Rafael Casanova i la plaça de l’Ajuntament; i que està connectat amb l’eix comercial central a través del carrer de Jaume I on estan els cinemes de Can Castellets.

|

|
|
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades