ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:28:46 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Participa

El Consell de Ciutat de Sant Boi de Llobregat és un òrgan de participació ciutadana, de caràcter consultiu, format per representants dels àmbits socials, econòmic, polític i territorial de la ciutat que es constitueix com a espai permanent de diàleg i deliberació en matèria de planificació estratègica, desenvolupament local i grans projectes de ciutat.

El Consell de Ciutat es va crear per acord del Ple Municipal el 16 de juliol de 2001.
El 23 de març de 2009 es va aprovar un nou reglament i el 20 de juliol de 2009 el Ple va nomenar els nous membres per unanimitat.
El nou Consell de Ciutat incorpora en aquesta nova etapa diferents novetats com són:

  • Un caràcter més estratègic centrant la seva tasca en alguns dels eixos estratègics de la ciutat: salut, patrimoni històric i cultural, territori i entorn natural.
  • Una Vice-presidència del Consell de Ciutat que és escollida pel plenari del Consell d’entre els membres que no tenen cap càrrec de representació política.
  • Incorporació de nous àmbits com són les universitats, els col·legis professionals, els sindicats, el món empresarial amb l’objectiu de tenir una representació el més àmplia i diversa de la societat santboiana.
  • Incorporació de representants del teixit associatiu amb 10 membres que han estat escollits directament pel conjunt d’entitats de Sant Boi mitjançant votació.
  • Oficina tècnica al servei del consell que es formalitza per donar assistència al Consell i a tots els seus membres

Contacte: participacio@santboi.cat

Documentació annexa:

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades