ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

28/07/2020 15:35:04
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Tota la informació publicada de l'oferta d'activitats programada per aquest estiu 2020, estarà condicionada a les especificacions que marquin les autoritats competents, al respecte de la situació actual sobrevinguda per l'aparició del COVID-19.
Es poden produïr canvis en la programació de les activitats, com a conseqüència de variacions en l'evolució de la pandèmia. Aquests canvis seran degudament comunicats a les famílies.

Les inscripcions a les activitats es realitzaran preferentment via telemàtica, i de forma presencial en aquells casos que sigui imprescindible, i sempre amb cita prèvia.

L'organització dels grups de participants es regirà per la normativa establerta per les autoritats sanitàries.

Les persones participants a les diferents activitats tindran un seguiment del seu estat de salut, per tal d’evitar possibles casos de contagi.

Totes les activitats es realitzaran sota les mesures de prevenció i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

Tots els espais es ventilaran i desinfectaran diàriament, sota les indicacions que marquen els protocols de neteja de la Generalitat de Catalunya.

Les entrades i sortides als equipaments es faran de forma esglaonada i en espais diferenciats, que seran comunicats degudament a les famílies.

En el cas que, des de la mateixa activitat, es facin desplaçaments a altres equipaments, es faran sempre sota les indicacions que marquin les autoritats sanitàries segons la fase de desconfinament en la que ens trobem.

Les activitats de lleure d'aquest estiu tan excepcional seran una oportunitat perquè els nens i les nenes gaudeixin d'un lleure educatiu i es retrobin de nou en un ambient distès i divertit.

Els casals d'estiu seran espais per afavorir les relacions socials, el desenvolupament de capacitats i l'educació en valors. Les activitats s'organitzen de forma adaptada als diferents grups d'edats. En les programacions dels diferents casals s'incorporaran accions per educar en aspectes de prevenció i protecció de la salut, activitats de suport educatiu i acompanyament i suport emocional.

Trobareu una oferta de lleure diversa, amb activitats d'enriquiment cultural, esportives, de natura, d'arts escèniques, de suport educatiu, etc. pensades per a infants a partir d'1 any i per a adolescents i joves.

Es realitzaran als diferents barris de la ciutat i en diferents equipaments.

Per demanar informació respecte a tota la programació de lleure d’estiu a Sant Boi: tel 93 635 12 37 casalsestiu@santboi.cat


Un cop hàgiu rebut la confirmació de la plaça per part de l'Ajuntament, accedir en el següent enllaç. Haureu de fer un últim formulari, anomenat inscripció juliol o inscripció agost, amb el qual se us generarà el rebut de pagament.


-Programes d'activitats

Per dubtes respecte a la inscripció: tel 93 635 12 12 casalsestiu@santboi.cat


*CANCEL·LACIÓ: TROBADA ESPORT FEMENÍ (24 i 31 de juliol)
-*CANCEL·LACIÓ: ENS MOVEM A L’AIRE LLIURE: ACTIVITATS ESPORTIVES, LÚDIQUES I JOCS
-*CANCEL·LACIÓ: CLUB VOLEIBOL SANT BOI
-*CANCEL·LACIÓ: DUET ESPORTS SANT BOIFinalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades