ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2016 13:27:22
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


SantboiSàSantboiSà és un programa d'intervenció comunitària de promoció de la salut mitjançant l'adquisició i potenciació dels hàbits saludables. Amb aquest objectiu, el programa desenvoluparà durant els propers anys tota una sèrie d'accions. Una d'elles, que s'està portant a terme des de fa un temps, es la d'intentar minvar els efectes de l'obesitat infantil i millorar l'estat de salut en general dels infants i de les seves famílies.

Aquest programa es desenvolupa del 2015 al 2018, i es farà una avaluació constant per definir la seva continuïtat a d'altres franges d'edat.

Les accions van adreçades als nens i nenes de 0 a 12 anys, als seus pares i mares i a les seves famílies, a les persones implicades en l'educació integral de l'infant: educadors/ores, mestres, monitors/ores esportius i de lleure infantil, i a la població en general.

L'Ajuntament farà accions que ajudin a millorar i potenciar uns hàbits més saludables, de les quals podran gaudir a l'escola, club esportiu, esplai o centre obert i en altres espais a la ciutat com ara els mercats municipals. Així, s'organitzaran tallers d'alimentació i cuina sana, xerrades d'hàbits saludables, jornades d'activitats física variades i jornades per a professionals del mon de l'esport, l'educació i la salut del municipi.

 

Tornar adalt
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web