ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/09/2021 15:57:13
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Diada de Catalunya

diada


L'acte institucional de la Diada de Sant Boi aplegarà enguany representants del consistori local, les principals institucions de Catalunya i els ajuntaments del Baix Llobregat, que participaran a la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova.

Institucions i ajuntaments
La diada de 2021 tornarà a estar influenciada per la situació sanitària. Però si l''any passat, a l'acte institucional només van poder assistir membres del consistori local, enguany s'hi sumaran representants de les institucions (Generalitat de Catalunya, Delegació del Govern, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Consell Comarcal del Baix Llobregat, etc) i dels municipis.

Homenatge al voluntariat de Protecció Civil
L'ofrena floral començarà al voltant de les 10 hores. Just abans tindrà lloc la hissada de la senyera a la plaça de Mossén Jaume Oliveras, a l'exterior de l'església. En reconeixement a la tasca feta durant la pandèmia, el voluntariat local de protecció civil s'encarregarà aquest cop de lliurar la bandera catalana a les autoritats.

Programa de l'acte:

10 hores
Hissada de la senyera i ofrena floral institucional
A la plaça de Mn. Jaume Oliveras i a l'església de Sant Baldiri

D'11 a 14 hores
Ofrenes de les entitats, partits polítics i sindicats
A l'església de Sant Baldiri

11.30 hores
Sardanes amb la Cobla Sabadell
A la plaça de l'Ajuntament

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades