ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/09/2019 16:07:16
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

diada


Sant Boi de Llobregat acull el dia 11 de setembre, amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l'ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova. Les principals autoritats del país s'apleguen com cada any al voltant de la tomba de Rafael Casanova.

L'Ajuntament de Sant Boi hi ha convidat institucions com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat o la Delegació del Govern a Catalunya. També hi són convidades les alcaldesses i els alcaldes dels municipis del Baix Llobregat i representants dels grups del Parlament de Catalunya, els partits polítics, els síndicals, les organitzacions empresarials i més d'un centenar d'entitats ciutadanes.

El calendari d'activitats previstes és el següent:

10 h Ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova a l'esglèsia de Sant Baldiri

11.30 h Sardanes amb la Cobla Sabadell a la plaça de l'Ajuntament

La nostra ciutat és un dels punts de trobada habituals de l’Onze de Setembre a Catalunya, a causa de la vinculació amb la figura històrica de Rafael Casanova i amb la multitudinària Diada celebrada a la plaça de Catalunya l’any 1976. Sant Boi reivindica cada any l’esperit unitari i conciliador d’aquella gran concentració ciutadana.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades