ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

19/02/2018 09:38:51
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Premi Ciutat Sostenible

Sant Boi ha guanyat el Premio a la Ciudad más Sostenible. El guardó reconeix la globalitat de les seves polítiques de sostenibilitat.
La Fundación Fórum Ambiental atorga des de fa quinze anys els Premios Ciudad Sostenible amb el suport del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente i la col·laboració d'Ecoembes.
Sant Boi s'ha convertit en l'única ciutat que ha guanyat aquest premi estatal dues vegades, concretament en les edicions de 2004 i 2017.
En aquesta ocasió, el jurat ha valorat les polítiques ambientals desenvolupades en el medi urbà, com ara el canvi integral del sistema de recollida de residus o les millores en l'eficiència energètica.
L'alcaldesa, Lluïsa Moret, va afirmar en l'acte de lliurament dels premis, el 18 de gener a Madrid, que aquest guardó "és un reconeixement a l'aposta de Sant Boi per ser una ciutat sostenible, saludable i innovadora".

Més informació (nota de premsa)


Intervenció de l'alcaldessa (acte de lliurament)
"Candidatura de Sant Boi"
Repercusió als mitjans18-01-2018 Premi a "La ciudad más sostenible"

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades